Autor: Raamatupidaja.ee • 7. november 2019

Kellest saab Arvestusvaldkonna Edendaja 2019?

Läbi aasta vahendab ajakiri Raamatupidamise Praktik arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Excellent Business Solutionsiga valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.

Miks toetab Excellent arvestusala edendajat?

"Excellenti eesmärgiks on pakkuda Eesti ettevõtetele äritarkvara, et igapäevane finantside juhtimine koos raamatupidamise, palgaarvestuse, kliendihalduse, müügihalduse, logistika, ärianalüüsi ja teiste funktsioonidega oleks mugavalt ja korrektselt tehtud - kõike selleks, et arvestusala valdkonnas tegutsevad inimesed saaksid keskenduda väärtuste loomisele ja panustada oma valdkonna edendamisse" - Maret Luts, Excellent. turundus – ja kommunikatsioonijuht

Tuletame veelkord meelde, kes on tänavused kandidaadid ning soovime neile omalt palju poolt edu!

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700