Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 26. oktoober 2022

Arvestusala Edendaja 2022: Tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Excellent Business Solutionsiga koostöös valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali. Tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl!
Foto: Ergo Sander

Oma hääle saad anda SIIN!

Arvestusala Edendaja 2022 kuulutame välja 11. novembril 2022 Raamatupidajate päeva konverentsil. Konverentsil osalemiseks saad pääsme SIIT!

Kandidaat nr 1: Margus Tammeraja

Margus Tammeraja on mees nagu orkester: ta juhib Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK), tegutseb Tammeraja & Co juhatuse liikmena ning on raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby OÜ partner. Ta on ise loonud ja arendanud tarkvaraprogramme ning toonud Eestisse rahvusvahelist raamatupidamistarkvara

Loe Marguse persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 2: Virge Ratassepp

Virge Ratassepp tegeleb eraettevõtjana V. Finantser OÜ-s raamatupidamisega ning õpetab Keila Koolis gümnaasiumiõpilastele valikainena raamatupidamise algkursust. Ta kuulub Eesti Raamatupidajate Kogu juhatusse ning on juba kümme aastat olnud Keilas asuva lastehoiu omanik

Loe Virge persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 3: Kaie Moisa

FMJ OÜ tegevjuht ja pearaamatupidaja Kaie Moisa on lähtunud senistes otsuses südamehäälest ning seda ootab ta ka oma ettevõtte töötajatelt. Eduka naise plaanide taga on soov näidata, et ka Ida-Virumaal tegutsedes on võimalik pakkuda kliendisõbralikku ja kõrgetasemelist raamatupidamisteenust, sest ka väljaspool tõmbekeskusi keeb aktiivne elu.

Loe Kaie persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 4: Ragnar Everest

Ragnar Everest on juba 13 aastat juhtinud ettevõtet 1Office. Firma portfelli kuuluvad äritugiteenused, mida ettevõtted vajavad terve elukaare vältel. Pikaajalised kliendisuhted tagavad selle, et klientide vajadusi tajutakse poolelt sõnalt ning nõnda läheb koostöö sujuvamalt kui muidu.

Loe Ragnari persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 5: Helari Pallas

Grow Finance OÜ partner Helari Pallas kinnitab, et nii raamatupidamisteenus kui ka raamatupidaja enda roll on kardinaalselt muutunud. Kui varem peeti raamatupidajat pigem andmesisestajaks, siis nüüd võib öelda, et proaktiivne raamatupidaja on ettevõtja jaoks ülioluline võtmeisik.

Loe Helari persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 6: Tiina Mirka

Ligi 20 aastat Rödl & Partner OÜ-ga ühes rütmis hinganud Tiina Mirka on naine, kes hindab ühtset meeskonda ning järjepidevust, mille pinnalt suudetakse üheskoos klientidele pakkuda kvaliteetset raamatupidamis-, auditi-, õigus-, maksu- ja finantsteenuseid.

Loe Tiina persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 7: Peeter Pärtel

Esimese raamatupidamisettevõte lõi Peeter 2008. aastal ning vedas seda 10 aastat. Nüüd õpetab ta oma ettevõttes Baltic Business Investments looma kinnisvarasse investeerimise abil passiivset tulu. Peetri teekond investeerimisse on kulgenud läbi raamatupidamis- ja finantsmaailma ning saanud ainest mitmest valdkonnavälisest töökogemusest.

Loe Peetri persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 8: Inga Stelmak

Finantsjuht ja finantssüsteemide looja ning arendaja, oma ettevõtte asutaja ja juht ja õppejõud ülikoolis. Inga on tegutsenud Six Apples Finance OÜ juhatuse liikmena juba 13 aastat, pakkudes raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuseid ning maksu- ja finantskonsultatsioone. Täna teeb Inga kannapööret ja käivitab pereäri puiduvaldkonnas.

Loe Inga persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 9: Julia Ležeiko

Julia igapäevatöö on IT juhtimine, aga ta on tulvil üllatusi. Näiteks kirjutab ta romaane. Oma esimese raamatu kaheksa aastatat tagasi kirjutas ta valmis nelja kuuga ja andsin selle välja digitaalselt.

Loe Julia persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Kandidaat nr 10: Märt Murd

Debit OÜ omanik ja lektor Märt Murd on terve elu seadnud endale eesmärke ning neid siis samm-sammult täitma asunud. Juba väikese poisina vanavanematega turul aiasaadusi müües ja tulusid-kulusid kokku arvestades algas tema teekond ettevõtlusmaailma, mis on nüüdseks viinud abikaasaga kahasse loodud Debit OÜ-ni.

Loe Märdi persoonilugu SIIT!

Foto: Meeli Küttim

Miks toetab Excellent arvestusala edendajat?

"Excellenti eesmärgiks on pakkuda Eesti ettevõtetele äritarkvara, et igapäevane finantside juhtimine koos raamatupidamise, palgaarvestuse, kliendihalduse, müügihalduse, logistika, ärianalüüsi ja teiste funktsioonidega oleks mugavalt ja korrektselt tehtud - kõike selleks, et arvestusala valdkonnas tegutsevad inimesed saaksid keskenduda väärtuste loomisele ja panustada oma valdkonna edendamisse" - Maret Luts, Excellent. turundus – ja kommunikatsioonijuht.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700