Autor: Kadri Penjam • 3. juuni 2022

Inga Stelmak: sekretärist ettevõtte juhiks

Finantsjuht ja finantssüsteemide looja ning arendaja, oma ettevõtte asutaja ja juht ja õppejõud ülikoolis. Täna teeb Inga kannapööret ja käivitab pereäri puiduvaldkonnas.
Inga Stelmak on tegutsenud Six Apples Finance OÜ juhatuse liikmena juba 13 aastat, pakkudes raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuseid ning maksu- ja finantskonsultatsioone
Foto: Meeli Küttim

Inga on Tartus sündinud ja kasvanud ning üllatuslikult hoopis venekeelse hariduse saanud. Kuna aeg oli muutuste tuules, sai ta aga peagi aru, kui oluline on inglise keele oskus ning peale keskhariduse omandamist otsustas õppida ka selle keele selgeks. Seda otsust pole tal tulnud siiani kahetseda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700