Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 6. mai 2022

Peeter Pärtel: olen iseõppija ja teistele kogemuste jagaja

Peetri teekond investeerimisse on kulgenud läbi raamatupidamis- ja finantsmaailma ning saanud ainest mitmest valdkonnavälisest töökogemusest. Nüüd õpetab ta oma ettevõttes Baltic Business Investments looma kinnisvarasse investeerimise abil passiivset tulu.
Peeter Pärtel õpetab looma passiivset tulu
Foto: Meeli Küttim

Pealinnas sündinud ning Tallinna Kadrioru Saksa Gümnaasiumis põhikooli lõpetanud Peeter suundus edasi õppima Tallinna Polütehnikumi arvutite ja arvutivõrkude erialale. Sealt viis elu noormehe edasi IT Kolledžisse, kus õpingute ajal toimus Peetri mõtlemises muutus, kui juhuslikult sattus tema kätte Robert T. Kiyosaki raamat „Rikas isa, vaene isa”. See raamat pani teda sügavuti mõtlema selle üle, millises suunas ta soovib edasi liikuda ja millega oma töise elutee siduda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700