Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 4. veebruar 2022

Ragnar Everest: raamatupidamisettevõtted on üha enam muutumas IT-ettevõteteks

1Office’i juhatuse esimehe Ragnar Everesti kinnitusel on ettevõtte elukaare vältel pakutavad teenused just see, mida kliendid vajavad. Pikaajalised kliendisuhted tagavad selle, et klientide vajadusi tajutakse poolelt sõnalt ning nõnda läheb koostöö sujuvamalt kui muidu.
Ragnar Everest on juba 13 aastat juhtinud koos sõbraga asutatud ettevõtet 1Office. Firma portfelli kuuluvad äritugiteenused, mida ettevõtted vajavad terve elukaare vältel
Foto: Meeli Küttim

Võrus sündinud ja Ravilas kasvanud, kuid seejärel Tallinna kolinud Ragnar õppis Tallinna Tehnikaülikoolis arvutiinseneriks. Oma õpingute käigus spetsialiseerus ta infosüsteemidele. Praegusele karjäärile erinevates asutustes ja ettevõtetes otsa vaadates ei saa ehk arugi, miks ta tol ajal just arvutiinseneriks otsustas õppida.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700