Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 4. märts 2022

Helari Pallas: raamatupidajast on saanud nõustaja

SUUR PERSOONILUGU: Helari Pallas, Grow Finance OÜ partner kinnitab, et nii raamatupidamisteenus kui ka raamatupidaja enda roll on kardinaalselt muutunud. Kui varem peeti raamatupidajat pigem andmesisestajaks, siis nüüd võib öelda, et proaktiivne raamatupidaja on ettevõtja jaoks ülioluline võtmeisik.
Grow Finance OÜ partner Helari Pallas
Foto: Meeli Küttim

Veel eelmise aastatuhande lõpul valitses turul olukord, kus raamatupidamisteenus oli justkui „vanasse” aega kinni jäänud ehk käidi traditsioonilist rada pidi. Praegu on aga tähtsal kohal nutikas raamatupidamine ja kiire otsustamine, mis on seadnud uued standardid nii teenusepakkujale kui ka kliendile.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700