Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 1. aprill 2022

SUUR PERSOONILUGU: Tiina Mirka - meeskonna looja ja hoidja

Ligi 20 aastat Rödl & Partner OÜ-ga ühes rütmis hinganud Tiina Mirka on naine, kes hindab ühtset meeskonda ning järjepidevust, mille pinnalt suudetakse üheskoos klientidele pakkuda kvaliteetset raamatupidamis-, auditi-, õigus-, maksu- ja finantsteenuseid.
Rödl & Partner OÜ Eesti juhatuse liige Tiina Mirka
Foto: Meeli Küttim

Tegelikult on Saksa päritolu ettevõttes töötamine Tiina jaoks justkui loogiline jätk eluteel. Seda seepärast, et Tallinnas kasvanuna ning Kadrioru Gümnaasiumis õppinuna on saksa keel olnud Tiinal alati esimese võõrkeelena meelel ja keelel. Selle baasilt oli omal ajal ka hea teha otsuseid, kuhu ja kuidas pärast keskkooli lõpetamist edasi liikuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700