Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 30. detsember 2021

Kaie Moisa: hindan hoolivat töökultuuri

FMJ OÜ tegevjuht ja pearaamatupidaja Kaie Moisa on lähtunud senistes otsuses südamehäälest ning seda ootab ta ka oma ettevõtte töötajatelt. Eduka naise plaanide taga on soov näidata, et ka Ida-Virumaal tegutsedes on võimalik pakkuda kliendisõbralikku ja kõrgetasemelist raamatupidamisteenust, sest ka väljaspool tõmbekeskusi keeb aktiivne elu.
Staarraamatupidajat Kaie ettevõttes ei ole – pigem ollakse raamatupidamisprofid, kes tegutsevad päevast päeva ühise eesmärgi nimel, aidates ja toetades üksteist ning tundes rõõmu hästi tehtud tööst
Foto: Meeli Küttim

Ida-Virumaalt pärit Kaie omandas keskhariduse Nõo Reaalgümnaasiumis ning seisis pärast seda teelahkmel. Mõttel, millise valdkonnaga oma tulevikku siduda, olid vaid mõned juhtniidid: ta teadis, et valdkond, mida õppida, peab kindlasti meeldima ning sellel peaks olema ka konkreetne väljund.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700