Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 25. mai 2023

Raamatupidaja, kasuta Excelis hüperlinkide võimalusi

Exceli lehel olev link võib kuvada mujalt lahtrist tulevat väärtust, mis võib asuda nii samal lehel samas failis kui ka mõnes teises failis. Link kuvab ühendatud lahtri väärtust ka siis, kui teine tööfail ei ole avatud.
Uno Kõrsmaa, Exceli/VBA arendaja ja koolitaja

Käsitleme sel korral hüperlinke ja uurime, mis link see hüperlink Exceli kontekstis võiks olla. Kas mingisugune eriti hüper-superlink? Teeme selle kohe selgeks, vaadates mõnd kasutusvõimalust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700