Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 21. märts 2023

Exceli nipid: autofiltri kasutamise võimalused

Selles artiklis ei räägi Uno Kõrsmaa ei õhu- ega õlifiltrist, sest autofiltril pole autodega mitte mingit pistmist.
Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja

Selles artiklis pole teemaks ei õli- ega õhufilter. Autofiltril pole mingit pistmist autode filtritega. Filtri paneme siin ühises mõtteruumis Exceli tabeli veerule. Paljudele võib see võimalus olla tundmatu, sest selle käsu käivitamise nupp ei asu mitte ühelgi Exceli akna ribal. Vaatamegi kohe, kuidas seda võimalust kasutada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700