Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 27. aprill 2023

Katseta Excelis uusi nippe nimekastiga!

Lahtrivahemiku valimine Excelis on üks esimesi asju, millega iga algaja kokku puutub. Teine tuntud, kuid pisut vähem praktiseeritav võimalus on valida alguslahter ja laiendada valitud piirkonda nooleklahviga, hoides all Shift-klahvi.
Exceli/VBA arendaja ja koolitaja Uno Kõrsmaa tutvustab nimekasti kasutamise võimalust Excelis.

Seekord vaatame selliseid võimalusi, mida on teatud eriolukordades suuremahuliste töölehtedega mugav ja kiire kasutada. Vaatleme, milliseid (lisa-)võimalusi pakub nimekasti (Name box) kasutamine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700