Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 28. veebruar 2023

Exceli võimalused: nutikad nipid kuupäevadega

Vaatame nutikaid viise koos näidetega, kuidas Excelis kuupäevi kasutada, kuvada, eristada tööpäevi puhkepäevadest jne.
Koolitaja, Exceli/VBA arendaja Uno Kõrsmaa

Vaatamata ERP-dele ja standardlahendustele pole siiski üheski firmas võimalik Excelita läbi saada. Tegu on maailma suurima kasutajate arvuga mitmekülgse programmiga. Isegi eelarvestamine toimub Adaptive Insightsi 2016 uuringu põhjal 66% USA ja 69% Kanada firmades Exceli programmis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700