Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 3. jaanuar 2023

TOP 10 | Raamatupidaja.ee kõige enam loetud lood 2022. aastal

Eelmise aasta kõige loetumate lugude esikoha loos hargneb ulatuslik maksupettus, kuhu oli segatud ka raamatupidajana leiba teeniv iski. Olulisteks märksõnadeks olid läinud aastal ka raamatupidaja kutseoskused, seadusemuudatused ning töötasu ja töösuhted.
Foto: Ergo Sander

10. Äriregister hoiab silma peal, tee oma raamatupidamine korda!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700