Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 23. september 2021

Exceli nipp: Kui tähtaeg langeb nädalavahetusele, 2. osa

Kui mingisugune tähtaeg langeb nädalavahetusele või riiklikule pühale, siis on enim levinud praktika see, et tähtajaga seotud tegu sooritatakse esimesel järgneval tööpäeval. Vaatame seekord võimalust, kuidas oma Excelis asuvasse tähtaegadega tabelisse lisada valem, mis näitaks meile, mis päeval tegelikult olukord lahendamisele läheb, nii et ise ei peaks ümberarvestusi tegema.
Koolitaja ja Exceli/VBA arendaja Uno Kõrsmaa

Kuna see artikkel on järg eelmisele, ajakirja septembrinumbris ilmunud artiklile, siis teeme alloleva liitpildiga välkmeenutuse esimestest sammudest, millega ühe valemi abil saime teada nädalapäeva numbri, ja teisega saime tähtajad nädalavahetuse päevade järgi korrigeeritud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700