Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 1. märts 2021

Exceli nipp: lülita vorming sisse või välja

Töös Exceliga kasutame aeg-ajalt tingimuslikku vormindamist (Condition Formatting). Seekord vaatleme viisi, kuidas saab sellist vormingut vajadust mööda sisse või välja lülitada. Neid viise, kuidas andmeid värvide või fontidega ilmestada on palju, kuid vaatleme antud juhul võimalust kasutada värviskaala määramist tabeli arvudele.
Uno Kõrsmaa annab nõu, kuidas vormingut sisse või välja lülitada

Oletame, et meil on kolmeveeruline tabel mingisuguste näitudega:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700