Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 1. juuni 2021

Exceli nipp: Mis nüüd saab?

Andmed tekivad ja liiguvad. Kuskil sisestatakse, kusagil toimuvad mingid arvutused. Sina oled ahelas viimane lüli, kes peab viimasel tunnil enne tähtaega lõppandmetest selguse majja tooma. On lubatud, et sulle saadetakse tootemüükide summad ja vastavad kuupäevad ning sina pead neist andmetest ilusa graafikuga aruande koostama. Lihtne ju!
Koolitaja ja Exceli/VBA arendaja Uno Kõrsmaa

Kahjuks mitte alati. Mõnikord saabuvad andmed vormis, mida sa oodatagi ei oska. Mis nüüd saab?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700