Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 12. september 2019

Kreeditarve esitamise võimalused on laienemas

Kavandatav muudatus käibemaksuseaduses laiendab kreeditarve esitamise võimalusi, kirjutab Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Foto: Meeli Küttim

Rahandusministeerium esitas 2019. aasta augusti lõpul Vabariigi Valitsusele käibemaksuseaduse muutmise seaduse eelnõu, mille üks punkt näeb ette võimaluse esitada kreeditarve põhjusel, et klient ei tasu kauba või teenuse eest. Nimetatud eelnõus on olulisi muudatusi rohkem, aga nendest pikemalt järgmistel kordadel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700