Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 14. detsember 2023

Raamatupidamise Praktik, detsember 2023

Mis muutub raamatupidaja töös?

Maksumuudatused on kahtlemata nii selle kui ka järgmise aasta üks võtmesõnadest, millest ei saa üle ega ümber. Oled sa valmis eesootavaks maksumölluks ja kõikideks muutusteks, millega raamatupidajad, ettevõtete juhid ja finantsinimesed peavad uuel aastal kindlasti kursis olema? Ära muretse, sest me tuleme sulle koos parimate asjatundjatega appi ja ootame sind aasta tippsündmusele – üdini praktilisele konverentsile „Mis muutub raamatupidaja töös 2024?”, mis toimub 14. detsembril KUMU-s.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700