Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 10. märts 2023

Raamatupidamise Praktik, märts 2023

Digitark äri annab edumaa

Selgita välja, õpi tundma ja paku teenuseid, mida vajatakse. Vajaduse korral õpi juurde. Nii sõnastab oma missiooni ajakirja seekordne kaanepersoon Karoliina Treter, kes on BDO Eesti raamatupidamise äriliini juht ja partner. Ta ütleb oma kogemust peegeldades, et Eesti väikeettevõtetes on võimalik kõik head ideed kiirelt ära proovida, sh uued tehnilised lahendused. See teadmine, et otsustatakse n-ö kõrvaltoas, annab kliendisuhtluses oma eelise.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700