Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 17. veebruar 2023

Raamatupidamise Praktik, veebruar 2023

Näe numbrite taha!

Raamatupidajate Kogu juht Margus Tammeraja arutleb ajakirja avaloos õnnetunde teemadel ning nendib, et võrreldes Eestiga on väga palju materiaalselt viletsama eluga riike, kuid ometigi võib seal rahulolevate inimeste osakaal ühiskonnas olla märksa suurem. Mispärast see nii on? Miks julgetakse ühes väikeses kuningriigis Himaalaja mäestiku alal rääkida rahvuslikust koguõnnest ning samas ei häbeneta, et SKP alusel ollakse 96. kohal maailmas? Mida on meil õppida Bhutanist?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700