Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 13. detsember 2022

Raamatupidamise Praktik, detsember 2022

Aega pole kunagi puudu

Ajakirja avaloos väidab raamatupidaja hariduse ja pikaaegse töökogemusega mõttetreener Helina Mägi, et aega pole tegelikult kunagi puudu. „Kas tõesti?” kergitan imestusest kulme. Kuidas siis nii, me sipleme ju pidevalt ajahädas. Helina aga ütleb, et ajapuuduse tunne tuleb tegelikult meie valest mõtlemisest. Seega meie ülesanne on leida üles vead oma mõtlemises. Helina selgitab, kuidas seda teha, et vabaneda võidujooksust ajaga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700