Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 15. november 2022

Raamatupidamise Praktik, november 2022

Pidev areng hoiab meeled ärkvel

Novembrikuu ajakiri sai särtsakas ja elurõõmus. Väga hea meel on teile esitleda tiitli „Arvestusala edendaja 2022” edumeelseid ja tõeliselt tegusaid kandidaate, kes on teile tuttavad Raamatupidamise Praktiku käesoleva aasta kaanepersoonidena. Kutsun teid kõiki hääletama, et selgitada välja selle aasta tiitlivõitja. Arvestusala edendaja tiitli anname pidulikult üle 11. novembril raamatupidajate päeva konverentsil „Teadmiste tasakaal”.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700