Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 9. september 2022

Raamatupidamise Praktik, september 2022

Uued algused

Septembrikuu ajakirja avab naerusuine Epp Adler, kes kirjutab uutest algustest, mis sügise saabudes meid taas avasüli ootamas on. Epu sõnum on, et teeme uute alguste künnisel sõbraliku kokkuleppe, et oleme säästvad nii enda kui kaaslastega ja vähemalt püüame teha oma parima selleks, et mitte ennast ja teisi läbi põletada! Epp rõhutab, et väga palju on meie enda võimuses, et seda ei juhtuks – olgem lihtsalt hoolivad ja inimlikud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700