Autor: Äripäev • 14. märts 2024

Ettevõtjad asusid maksutõusu ootuses dividendi võtma

Maksutulu kasvu vedas jaanuaris juriidilise isiku tulumaksu laekumine, mis ületas mullust enam kui 30 protsendiga.
Maksutulu laekus jaanuaris pea 10 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal ajal
Foto: Andras Kralla

Laekumine kasvas 29 miljoni euro võrra, sellest peaaegu pool laekus RMK jaotatud kasumilt tasutud tulumaksust. Erasektori jaotatud kasumi tulumaks kasvas 13 miljoni võrra, sellest ligi poole tasusid pangad, ütles rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika osakonna analüütik Margus Tuvikene pressiteates.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700