Autor: Indrek Mäe • 13. veebruar 2024

Maksuameti luubi all: kinnisvarainvestorite tulud saavad erilise tähelepanu

Sel aastal peavad olema tulude deklareerimisel eriti hoolsad vahendusplatvormide kasutajad, sest Airbnb ja Booking hakkavad maksu- ja tolliametiga andmeid jagama.
Tulu deklareerimata jätmine või valesti deklareerimine võib tuua hilisema maksuarve koos 21,9protsendilise aastaintressiga.
Foto: Andras Kralla

Näiteks tuleb saates “Investeerimisportfell 2030” juttu sellest, mis muutub seoses sellega, et Airbnb ja Booking hakkavad maksu- ja tolliametile andmeid edastama. Uurime otse allikalt, kui murelikud peaksid olema need, kes on varem üüritulu deklareerimata jätnud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700