Autor: Karl-Eduard Salumäe • 13. märts 2024

Maksurahu noote Läänemetsa jutust ei kõla

Riigieelarves haigutab ka pärast automaksu ja plaanitava magustatud jookide maksu jõustumist auk, mille lappimata jätmine kujuneks veelgi valusamaks, nendib Äripäeva raadiosaates siseminister Lauri Läänemets.
Foto: Andras Kralla

Esisotsi meelest võiks puudujääki vähendada laiapindse riigikaitsemaksuga, millega õnnestuks aastas koguda sadu miljoneid eurosid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700