Autor: Raamatupidaja.ee • 4. märts 2024

MTA: kontrollide käigus avastatud rikkumiste summad on kosunud

MTA on kaardistanud ligi 19 000 ettevõtjat, kelle deklareeritud andmetes on võimalikke käibemaksurikkumisi.
MTA nõustas ja kontrollis möödunud aastal 7613 ettevõtet
Foto: Liis Treimann

Maksu- ja Tolliamet (MTA) nõustas ja kontrollis möödunud aastal 7613 ettevõtet, kelle käibemaksu deklareerimises täheldati võimalikke käibemaksuriske.  Selle tulemusel suurenes ettevõtete käibemaksukohustus 50,9 miljoni euro ulatuses. Võimalikku maksukahju, mille ärahoidmisega amet tegeleb, prognoositakse 2024. aastaks 99 miljoni euro jagu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700