Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 30. mai 2023

SUUR PERSOONILUGU | Marika Taal – reisimis- ja kokanduskirega kestlikkusarvestuse eestvedaja

„Saatsin neile esmalt oma CV ning kui istusin parajasti Pariisi metroos, tuli kõne tööintervjuuks. Läbisin selle edukalt ja mind võeti auditi assistendiks tööle. Aasta oli siis 2004,” ütleb Marika Taal oma pöördelisi eluseiku meenutades.
Marika Taal keskendub oma töös peamiselt kestlikkusarvestusele. Kuigi ta on juba 15 aastat Rahandusministeeriumis töötanud, on seadusloomega tegelemine tema jaoks jätkuvalt põnev.
Foto: Meeli Küttim

Marika on Lillekülas üles kasvanud ning jätkates seda traditsiooni, elab nüüd Kalamaja roheluse keskel. Kuigi elu on teda viinud pikemaks ajaks nii Põhja- kui ka Lõuna-Ameerikasse, on Marika arvamusel, et elu Euroopas ning koduses Eestis on talle siiski sobivam.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700