Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 3. veebruar 2023

SUUR PERSOONILUGU: Lemmi Oro "Enne ikka finantsarvestus ja analüüs ning alles siis maksud"

Raamatupidajate seas väga hinnatud pikaaegne juht Lemmi Oro on rahandusministeeriumi esindajana käinud Pärnu Raamatupidamiskonverentsi laval ettekandeid tegemas alates esimesest konverentsist – mitte ühtegi ei ole vahele jäänud, sest ilma Lemmita lihtsalt ei saa.
Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika osakonna nõunik Lemmi Oro
Foto: Meeli Küttim

Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika osakonna nõunik Lemmi Oro on oma mitmekülgse tööelu jooksul puutunud kokku nii hulga ministrite kui ka riigikorra muutusega ning saanud häid ideid realiseerida mitmel vastutusrikkal ametikohal. Tegutsemisindu ning sära silmis on aidanud hoida kolleegid, kellega hea ühte jalga astuda ning eesmärke seada nii lähemas kui kaugemas vaates.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700