Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 9. märts 2023

SUUR PERSOONILUGU: Karoliina Treter: "Selgita välja, õpi tundma ja paku teenuseid, mida vajatakse"

Kui esimesel tööintervjuul kunagi küsiti, et mida töölt ootan, siis ütlesin ausalt, et lõpetasin alles esimese kursuse ning ei tea tööst veel midagi, aga tahaksin väga teie meeskonnaga liituda, naerab Karoliina nüüd aastaid hiljem.
BDO Eesti partner ja raamatupidamise äriliini juht Karoliina Treter
Foto: Meeli Küttim

Karoliina Treter, BDO Eesti partner ja raamatupidamise äriliini juht töötab selle nimel, et ettevõtte töö tulemus vastaks koostööpartnerite ja klientide ootustele. Oma kolleegides hindab ta edasipüüdlikkust ning tahtmist seada kliendi soovid vajaduse korral enda omadest ettepoole.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700