Autorid: Marge Aasalaid, Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 5. mai 2023

SUUR PERSOONILUGU: Kristi Hõrrak – finantsjuht, kes aitas luua uue panga

Finora Bank sai eelmisel aastal Baltikumis ainsana pangalitsentsi. Selleks andis suure panuse ettevõttes pea kolm aastat finantsjuhina töötanud Kristi Hõrrak, Eesti üks mõjukamaid finantsjuhte.
Finora Banki finantsjuht Kristi Hõrrak
Foto: Meeli Küttim

„Pangaloomine on ainulaadne võimalus – koos targemate ja edukamate pangandusmagnaatidega luua nullist uus Eesti pank. Olen äärmiselt rõõmus, et mul on elus selline privileeg antud,” tunneb Finora Banki finantsjuht Kristi Hõrrak heameelt ning lisab, et Finorast on saamas Eesti SME-de personaalpank, kus väikese ja keskmise suurusega ettevõtte juht tunneb end kui VIP.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700