Autor: Raamatupidaja.ee • 12. juuli 2022

KKK: puhkusetasu maksmise ja arvutamise muudatus praktikas

Grant Thornton Balticu õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits ja õigusnõustaja Merli Kesküla selgitavad näidete varal, mida praktikas tähendab uues regulatsioonis varasemaga sarnane nõue, et puhkusetasu makstakse hiljemalt eelviimasel kalendaarsel tööpäeval enne puhkuse algust.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: mille poolest erineb puhkusetasu maksmise uue regulatsiooni sõnastus preagu kehtivast - sisu on justkui sama.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700