Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 11. veebruar 2022

Saage tuttavaks: raamatupidaja Liina Saart, keda sütitab tantsu- ja joogakirg

Raamatupidamisteenust pakkuvas osaühingus Grow Finance tegutsev ning klientide heaolu eest seisev raamatupidaja Liina Saart on naine, kes jõuab palju. Tema päevad on mitmekülgsed ning tulvil kirge ja pühendumist oma tegevuste vastu.
Liina on tegelenud tantsimisega üle poole oma elust ning joogaga viimased 10 aastat. Ta juhendab ka teisi tantsu- ja joogahuvilisi. Liina sõnul on keha ja meel omavahel tihedalt seotud ning kummagi heaolu ei tohiks oma igapäevatoimingute kõrval unustada

Liina on raamatupidajana töötanud juba ligi 15 aastat. Esmalt alustas ta raamatupidamise assistendina andmesisestamise ja palgadeklaratsioonide esitamisega. Suurim väljakutse oli siis, kui ta pärast Tallinna Majanduskooli lõpetamist sai töökoha raamatupidamisteenust pakkuvas ettevõttes, kus pidi kohe hakkama tegema kõiki raamatupidamise toiminguid. Ta tõdeb, et see oli parim kool häälestamaks end ümber teoorialt praktikale.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700