Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 14. jaanuar 2022

Saage tuttavaks: raamatupidaja ja toitumisterapeut Sandra Tamm

Igapäevaselt numbrite maailmas tegutsev Sandra Tamm hindab nii töös kui eraelus tegevusi, mille kaudu areneda ja avastada uusi teadmisi. Just seeläbi on ta oma ellu toonud lisaks raamatupidamisele ka toitumisteraapia ning soovib aidata teha teistel õigeid valikuid.
EstateGuru OÜ pearaamatupidajana tegutsev Sandra Tamm tõdeb, et kirg numbrite vastu on tal olnud juba lapsest saadik. Ta on õnnelik, et töö pakub talle pidevalt põnevaid teemasid, mille kohta ise lisa uurida
Foto: Meeli Küttim

EstateGuru OÜ pearaamatupidajana tegutsev Sandra Tamm tõdeb, et kirg numbrite vastu on tal olnud juba lapsest saadik. Väga suur osa tema suvisest koolivaheajast vanaema juures möödus ruuduliste kaustikute seltsis – ta kirjutas need otsast lõpuni numbreid täis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700