Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 3. detsember 2021

Saage tuttavaks: raamatupidaja Anne Artus, keda võlub meri, muusika ja matemaatika

IMG Numeri OÜ raamatupidaja Anne Artus on särtsakas daam, kel kuraasi rohkem kui keskmisel eestlasel. Ta on senises värvikas elus palju toredat kogenud ning tema tarkusetera on tunda rõõmu igast päevast.
IMG Numeri OÜ raamatupidaja Anne Artus
Foto: Meeli Küttim

Anne on põline tallinlanna. Tema lapsepõlv möödus kesklinnas ning hariduse omandas ta Tallinna 20. Keskkoolis. Pärast kooli lõpetamist seisis noor neiu aga teelahkmel – kuhu edasi? Ehkki teda huvitasid nii reaalained kui ka loominguline eneseväljendus, tuli tol hetkel teha otsus paljuski praktilistel kaalutlustel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700