Autor: Annika Randmann, SimplBooks • 1. oktoober 2021

Saage tuttavaks: raamatupidajad Julia Männik ja Silva Saaliste

Tutvustame ,,Saage tuttavaks” sarjas seekord tegusaid raamatupidajaid-konsultante Julia Männikut ja Silva Saalistet, kelle optimistlik suhtumine ja lahenduste leidmise võime väärib tunnustust.
SimplBooksi raamatupidajad-konsultandid Julia Männik ja Silva Saaliste, kes annavad klientidele väärtuslikku nõu

Julia Männik on SimplBooksi raamatupidaja ja kasutajatugi. Ta suudab mitmes keeles hallata tuhandeid kõnesid ja e-kirju. Tema laual on mitmesugused raamatupidamisalased küsimused, mis nõuavad täpsust ja suutlikkust olla kliendiga samal lainel. Kui siia juurde lisada ka klientide erinev temperament ja erisugused ootused, siis on imetlusväärne, kui sõbralikult ja empaatiliselt Julia nendega suhtleb ja probleeme lahendab.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700