Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 25. veebruar 2020

Muudatused õigusaktides

Artiklis on esitatud jaanuaris 2020 Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatused.
Jurist Ero Liivik annab ülevaate õigusaktide muudatustest

Võrreldes 2019. aasta detsembriga saame tutvustada väiksemat hulka õigusakte, ilmselt on selle aasta mahukamad tööd alles alanud. Riigikogu võttis küll 29. jaanuaril 2020 vastu Vabariigi Valitsuse algatatud kogumispensionide seaduse ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse (kohustusliku kogumispensioni reform), kuid Vabariigi President ei kuulutanud seda välja. Praegu saame tutvustada ühte seadusemuudatust, kahte rahandusministri määruse ja ühte Eesti Panga presidendi määruse muutmist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700