Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 17. detsember 2019

Muudatused õigusaktides

Artiklis on esitatud novembris 2019 Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatused. Seekord on võimalik anda ülevaade nii Riigikogus vastu võetud seadustest kui ka Vabariigi Valitsuse, ministrite ja Eesti Panga määrustest.
IURING õigusbüroo jurist Ero Liivik tutvustab raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatusi

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700