Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 19. november 2019

Muudatused õigusaktides

Artiklis on esitatud oktoobris 2019 Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud rahandusministri määruste muudatused. Riigikogu komisjonides arutatakse küll mitut väga olulist seadust, ent nende vastuvõtmiseni oktoobris veel ei jõutud.
Jurist Ero Liivik tutvustab muudatusi õigusaktides

1) Rahandusministri 10. septembri 2014. aasta määruse nr 30 „Kassalise teenindamise eeskiri“ muutmine

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700