Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 17. jaanuar 2020

Muudatused õigusaktides

Artiklis on toodud detsembris 2019 Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatused. Seekord saame anda ülevaate nii Riigikogus vastu võetud seadustest kui ka Vabariigi Valitsuse ja rahandusministri määrustest.
Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700