Uudised
Ainult tellijale

Sander Aasna: soovin näha oma töös elumuutvaid tulemusi!

Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht Sander Aasna on kasvanud suure pere vanima lapsena. Juba varakult iseseisvununa on ta alati teadnud, et tulemused realiseeruvad töö ja pingutuste kaudu ning oma unistuste eest tuleb osata seista. Kõige olulisemaks peab ta aga eesmärgikindlust ning tahtmist ja oskust vajalikku täide viia.

Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht Sander Aasna   Foto: Meeli Küttim

Ennekõike peab töö kätkema endas väärtust ja tulemust – teadmist, mida, miks ja mille nimel teeme. Seda on Sander maal kasvanuna ja varakult iseseisvaks saanuna alati hinnanud. Lõpetanud Leies põhikooli, suundus ta edasi õppima Lähte Ühisgümnaasiumi, mis tähendas ühtlasi kodust eemaldumist, klassikalise lapsepõlve lõppemist ja ühiselamusse kolimist. Kuid Sandri jaoks oli uus algus huvitav – meediakallakuga gümnaasiumist oli ta juba ammu unistanud.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700