Autor: Kadri Penjam • 30. august 2019

Dmitri Jegorov: naudin oma töös eelkõige tulemusi

Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov on läbi ja lõhki Tallinna juurtega, kasvanud Õismäel ning tundnud juba varajasest noorusest kirge matemaatika vastu. Töö rahandusvaldkonnas on toonud tema ellu põnevust, uusi tuuli ja suunamuutusi.
Dmitri Jegorov, Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler
Foto: Meeli Küttim

Üllatuslikult on Dmitri aga arvamusel, et kuigi aeg soosis toona just konkreetsust ja sisu, oleks praegu samade valikute ees olles olulised hoopis teised aspektid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700