Autor: Kadri Penjam • 24. september 2019
Ainult tellijatele

Anastassia Haitina: raamatupidamine on kunst nagu luuletuse loomine

Iduettevõttes Veriff raamatupidajana tegutseva Anastassia Haitina jaoks on iga tööpäev kui esimene. Talle meeldib, et töö noores ettevõttes kannustab end proovile panema, pidevalt õppima ja arenema, sest areng – see viib ju edasi ning pakub naudingut igast uuest omandatud teadmisest ja oskusest.

Iduettevõtte Veriff raamatupidaja Anastassia Haitina
Autor: Meeli Küttim

Narvast pärit Anastassia kohta ütleb palju juba tõik, et pärast venekeelse keskhariduse omandamist suundus ta Tallinna Tehnikaülikooli majandust õppima. Esimesel kursusel õppides otsustas ta, et vene keeles kõrghariduse omandamine ei ole teps mitte see, mida ta soovib. Seega palus ta end teisest õppeaastast üle viia eestikeelsele kursusele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700