Autor: Kaire Uusen • 17. mai 2019
Ainult tellijatele

Maret Güldenkoh: õpetamine paneb mul silmad särama!

TTÜ Mereakadeemias ja Sisekaitseakadeemia finantskolledžis rahandus- ja majandusaineid õpetav Maret Güldenkoh tunnistab otsekoheselt, et on üks neist õnnelikest, kelle töö ja hobi kattuvad. Kui tihti seda elus ette tuleb?

Maret Güldenkoh, TÜ Mereakadeemia ja Sisekaitseakadeemia finantskolledži rahandus- ja majandusainete õppejõud
Autor: Raul Mee

Kes on Mareti loengust või koolitusest osa saanud või temaga niisama suhelnud, võib tõdeda, et nii energilist, emotsionaalset ja samas sõbralikku õppejõudu kohtab Eestis ilmselt harva. Sama haruldane on tänapäeval ka see, kui õpetamine pole töö ega vaev, vaid ennekõike vaimustus ja kirg! Mareti jaoks see nii just ongi. Ta ei kurda õppejõu pingelise töö, madala palga ega laiskade tudengite üle, vaid räägib õpetatavast ainest ja õpilastest vaimustusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700