Autor: Kaire Uusen • 17. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maret Güldenkoh: õpetamine paneb mul silmad särama!

TTÜ Mereakadeemias ja Sisekaitseakadeemia finantskolledžis rahandus- ja majandusaineid õpetav Maret Güldenkoh tunnistab otsekoheselt, et on üks neist õnnelikest, kelle töö ja hobi kattuvad. Kui tihti seda elus ette tuleb?
Maret Güldenkoh, TÜ Mereakadeemia ja Sisekaitseakadeemia finantskolledži rahandus- ja majandusainete õppejõud
Foto: Raul Mee

Kes on Mareti loengust või koolitusest osa saanud või temaga niisama suhelnud, võib tõdeda, et nii energilist, emotsionaalset ja samas sõbralikku õppejõudu kohtab Eestis ilmselt harva. Sama haruldane on tänapäeval ka see, kui õpetamine pole töö ega vaev, vaid ennekõike vaimustus ja kirg! Mareti jaoks see nii just ongi. Ta ei kurda õppejõu pingelise töö, madala palga ega laiskade tudengite üle, vaid räägib õpetatavast ainest ja õpilastest vaimustusega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700