Uudised
Ainult tellijale

Kavandatud kreeditarvete muudatus käibemaksuseaduses lükati teadmata tulevikku

Vabariigi Valitsus arutas 19.09.2019 istungil käibemaksuseaduse muutmise seaduse eelnõud ja otsustas saata muudatusettepanekud Riigikogule. Kahjuks saadeti Riigikokku esialgse eelnõu kärbitud variant, kirjutab Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.

Foto: Meeli Küttim

Välja jäeti kreeditarevete laiemat kasutusala võimaldav regulatsioon, mis viiks käibemaksuseaduse (KMS) kooskõlla Euroopa Kohtu poolt antud juhistega. Rahandusministeerium valmistas küll vastavad muudatused ette, aga seekord need Vabariigi Valitsuselt rohelist tuld ei saanud. Väidetavalt ei ole küll kreeditarvete muudatused päriselt prügikasti vistatud, aga eks seda näitab aeg.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700