Lemmi Kann • 6. oktoober 2010
Jaga lugu:

Puhkuse edasilükkamine ja aegumine

Küsimus: Tööandja ja töötaja on sõlminud kokkuleppe, et nad on vabastatud töölepingu täitmisest kuni 31.10.2010. Aasta algul, kui koostati puhkuse ajakava, planeeris töötaja oma puhkuse oktoobri algusesse. Alates 01.11.2010 töösuhe jätkub, kas ajakavajärgne puhkus antakse töötajale niipea kui töösuhe jätkub?

Vastus: Kui puhkust ei saa kasutada ajakavas märgitud ajal, siis peavad töötaja ja tööandja kokku leppima ajakava muutmises. See tähendab, et kokku tuleb leppida uus aeg, millal kasutamata jäänud puhkust saab kasutada.

Küsimus: Kui töötaja oli 01.03.2010-27.08.2010 töövõimetu, siis kas tema 2010. aasta kasutamata puhkuse aegumine lükkub nende päevade võrra edasi, ehk siis aegub 27.06.2012? Või peab töötaja peale töövõimetuslehe lõppu või muul ajal puhkuse ära kasutama, sest see aegub nii või teisiti 31.12.2011?

Vastus: Põhipuhkuse nõude aegumine peatub vaid ajaks, kui töötaja kasutab rasedus- ja sünnituspuhkust, lapsendaja puhkust või lapsehoolduspuhkust, samuti kui töötaja on ajateenistuses või asendusteenistuses. Muudel juhtudel aegumine ei peatu.

Äripäeva käsiraamatute foorumis vastas küsimustele advokaadibüroo Lepik & Luhaäär LAWIN

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt