Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 19. aprill 2023

Nõuanded, kuidas vähendada ettevõtte jalajälge

Suurettevõttena oled sa sunnitud mõtlema jätkusuutlikkuse peale, rääkis Coop Panga ESG projektijuht Aleksei Akulistõi sisekontrolli aastakonverentsil.
Coop Panga ESG projektijuht Aleksei Akulistõi
Foto: Andras Kralla

Seekordses „Lavajuttude“ saates avab Aleksei Akulistõi Coop Panga ESG ehk vastutustundlikkuse ja jätkusuutlikkuse käekäiku. Akulistõi jagab CO2 jalajälje mõõtmise kogemust ning tõstab ka saladuskatet ESG peamistelt väljakutsetelt ja komistuskividelt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700