Autor: Raamatupidaja.ee • 6. aprill 2023

Audiitorkogu: ESG aruandluse süsteemid ei saa olema raamatupidamise süsteemidest lihtsamad

Üha enam on hakatud rääkima ESG aruandlusest, kuid infot on selle kohta veel vähe ning see on lünklik. Seetõttu kordame üle, mis see ESG nüüd ongi ja miks me sellele nii palju rõhku paneme.
Foto: Pixabay

Eesti on koos Euroopa Liiduga seadnud sihiks saavutada 2050. aastaks kliimaneutraalne ja keskkonnasõbralik majandus. Euroopa Komisjoni sõnastuses kätkeb rohepööre mh uut majanduskasvu strateegiat, mille eesmärk on muuta EL õiglaseks, jõukaks, nüüdisaegse, ressursitõhusa ja konkurentsivõimelise majandusega ühiskonnaks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700