Autor: Paavo Siimann • 10. aprill 2023

Kestlikkuse aruanne pole tubliduse võistlus

Kestlikkuse aruandluse direktiiv jõustus aasta alguses, samas on aga kestlikkuse aruande standardid alles koostamisel - asjatundjad selgitavad segadust, mis on ettevõtjad pöördesse ajanud tornaadona tulnud rohepööramisega.
Vasakult Priit Kappak, Paavo Siimann, Marika Taal ja Merilin Iital
Foto: Andras Kralla

Standardeid on palju, kuid kõik standardid ei kohaldu kõigile. „Aruanne peab sisaldama vaid olulist informatsiooni,“ selgitas Marika Taal. "Finantsuudised fookuses" saates räägitakse, mis vahe on kestlikkusel, jätkusuutlikkusel ja ESG tähendustel ning mis on selle kõige eesmärk?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700