Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 12. juuni 2023

Raamatupidamise Praktik, juuni 2023

Tehistaip toob pöördelisi muutusi

Seisame silmitsi vägagi põnevate võimaluste ja väljakutsetega – uued tehnoloogiad, digipööre ja kõik muud pöörded nõuavad meilt kõigilt kiiret kohanemisvõimet ja uuenduslikku mõtteviisi. Seekordne ajakiri on samuti pöördeline, sest juunikuu ajakirja avaloo kirjutasin kahasse AI ehk tehisintellektiga. Selles loos uuringi, kuidas tehistaip muudab raamatupidajate ja finantsistide tööd ning milliseid eeliseid ja seni kättesaamatuid võimekusi toob see meie tööellu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700